søndag 29. januar 2012

Første innlegg!

Hei og hå!

Da var det klart for første innlegget i bloggen min. Siden en viss Dahl (type Stian) fikk meg til å prøve å brygge eget øl høsten 2011 ble jeg bitt av basillen. Jeg brygget et sett Coopers wheat. Jeg var lenge redd for at denne øllen ble infisert, noe den ikke ble. Den ble derimot overaskende god til å være et ølsett! Jeg gikk rett over til å brygge med ekstrakt, humle og god gjær. Resultatet ble en Stout som jeg ikke ble helt fornøyd med, men den har blitt en del bedre etter litt lagringstid! Har også forsøkt å lage mjød, men den står fortsatt til lagring.

Planen fremover er å skrive litt mer om hva jeg har brygget, hva jeg brygger, fremtidige brygg, bryggemetoder, utstyr og ikke minst anmeldelse av ulike øl!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar