mandag 8. april 2013

Ølbutikk København: BarleyWine

BarleyWine er en av ølbutikkene jeg hadde plukket ut på forhånd av turen. Jeg visste dette var en bra plass da mine foreldre kom hjem fra en tur til København sommeren 2012. Da hadde de med seg både Mikkeller Black, Mikkeller Black Hole Barrel Aged og annet snacks til meg. Og dette er fra personer som i bunn og grunn kun er pilsdrikkere når det kommer til øl.

Foreldrene mine fortalte meg at hos BarleyWine jobbet en koselig gammel dame, og det var nettopp henne jeg møtte da jeg også var der. Jeg antar at hun driver stedet alene. Butikken var en koselig liten kjeller ikke langt unna Strøget, og her finner man øl i alle kategorier! Alt er sortert etter alt fra lys og mørk lager, til vintage-øl, fatlagrede øl de mørkeste stouts. Damen solgte også noen gavepakker og glass. Og overalt i butikken stod det utstoppede dyr som passet på alt øllet.

BarleyWine er en butikk jeg skal tilbake til når jeg neste gang er i København!

Utvalg: 8/10
Service: 9/10
Stemning: 8/10

Webside: http://www.barleywine.dk/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar