onsdag 17. april 2013

Ølbutikk København: Mikkeller Bottle Shop

I forbindelse med besøket mitt til nyåpnede Mikkeller Stefansgade (Nørrebro), tok jeg meg en tur innom Mikkellers bottleshop. Og det viste seg å ikke være en lang tur mellom disse stedene. Faktisk ligger de i samme kjeller, med kun en åpen dør mellom. Da jeg spurte damen i baren om jeg kunne bare la tingene mine ligge igjen i baren mens jeg sjekket ut flaskesjappa, svarte hun at jeg bare måtte ta med meg øllen min inn. Og det gjorde jeg også.

Utvalget i butikken viste seg å være fantastisk! I alle hyller stod det øl, og IPA og andre humlerike øl stod selvfølgelig i kjøleskap. Problemet mitt med besøket hit var at jeg ikke klarte å bestemme meg hva jeg skulle kjøpe, da det var det beste øllet fra hele verden her. Og jeg skulle jo klare å bære med meg alt hjem til hotellet også. Jeg måtte ta taxi...

Mannen bak kassa guidet meg fint rundt og kom med anbefalinger. Anbefalingene som i ettertid er konsumert var vanvittig godt! Deriblant Three Floyds Zombie Dust som kanskje er den beste amerikanske pale ale jeg har smakt. Og siden jeg kjøpte øl for sikkert 2000 kroner her fikk jeg med en Mikkeller flaskeåpner på kjøpet, kjekt!


For ølentusiaster i København er Mikkeller Bottle Shop samt Mikkeller Stefansgade obligatorisk!

Utvalg: 9/10
Service: 10/10
Stemning: 8/10

Webside: http://mikkeller.dk/bottleshop/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar