onsdag 9. april 2014

Anmeldelse: Austmann Easter Ale

Påsken er snart her! Mange skal sikkert på hytta for å stå på ski, eller sitte hjemme med familien og gnafse på lammelåret. Uansett så ser det ut til at våre venner her i Trondheim har brygget et øl for begge anledninger.

Pris: 50,3 NOK
Flaske: 0,33 liter
ABV: 5,0 %
Beskrivelse:
Skummet er tynt og fint, men holder seg ikke spesielt lenge. Fargen er gul-orange og lett tåkete, noe mange vil si er påskefargen? Dette øllet ser veldig tiltalende ut i glasset. Aroma er svak, men veldig frisk. Jeg plukker igrunn kun opp svake humledufter, og noe frisk krydderduft fra gjæra.

Når det kommer til smak så er det her øllet virkelig imponerer! Til å være et så lett øl så er det helt utrolig friskt! Det er smak av søt malt, sitrus og noe furunål. Gjæra virker også å ha gjort jobben sin bra, for den har produsert smaker som komplimenterer alle de andre smakskomponentene. Ettersmaken er av kanskje noe mye bitterhet etter min mening, men det er jo smak og behag.

Konklusjon:
Dette er et øl jeg også lett kunne sagt at var et bra sommerøl. Det kommer til å gjøre seg bra til både lammelår og i solveggen nå på våren.Score: 7.8 / 10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar