mandag 28. april 2014

Førsteplass i kategori belgisk øl i NM i hjemmebrygging 2014

Da er jeg nesten nødt til å legge ut et lite innlegg her også!

I helgen var jeg i Oslo en tur for å kunne delta på lørdagens opplegg i NM i hjemmebrygging. På forhånd hadde jeg blitt informert av Norbrygg om at jeg hadde vunnet førsteplass i kategori belgisk øl.

I denne forbindelse ble jeg intervjuet av adresseavisa, og artikkelen finner du HER.

"Selv om han allerede kan kalle seg norgesmester i belgisk øl, er det likevel ingenting som tyder på at ølbryggingen blir lagt på hylla med det første.

- Det er syv andre klasser, og det er motivasjon til å holde det gående. Dersom man vinner årets hjemmebrygger-tittelen får man ølet sitt produsert i full skala hos Nøgne Ø og man får det i hyllene på Vinmonopolet, forteller Nygård."


Det var også flere foredrag i løpet av dagen. Blant annet med Norges mest kjente håndverksølbrygger Kjetil Jikiun, samt en av de mest kjente håndverksølbryggerene i USA - Garrett Oliver fra Brooklyn Brewery!Oppskriften på vinnerøllet Nightbirds Saison finner du ved å trykke på linken. Alle mine andre oppskrifter finnes også her på bloggen! :-)

Jeg vil også gratulere Marius Flagstad med tredjeplassen i kategori IPA, sterkt! Mer om hans øl kan du finne på hjemmesiden FlagCity Brew.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar